«

»

Jun 28

Week-end in Vama Veche, marca Young Tours

Asa dupa cum stiti, in week-endul 14-16 iunie am avut placerea sa particip la o intalnire blogosferica in Vama Veche, prilejuita de inaugurarea Pura Vida Beach Bar & Hostel.

Asadar, Young Tours ne-a invitat la o plimbare de week-end pe litoral, luand parte la turul de 2 zile organizat de agentie, pentru cei dornici de un week-end relaxant pe malul marii.

Si pentru ca a fost o intalnire a blogosferei de turism, am avut placerea de a cunoaste persoane noi, de a socializa cu oameni interesanti, am povestit multe despre excursii (ca deh, ce pot povestii bloggerii de turism ?!) si ne-am simtit bine impreuna pentru 2 zile, de parca ne cunosteam de cand lumea si pamantul, chiar daca pe multi i-am cunoscut in aceasta excursie pentru prima oara.

In acest tur, plecarea se face din Bucuresti, vinerea seara la ora 18.30, din parcarea aflata in fata hotelului Hilton, sosirea la malul marii facandu-se dupa caz, in jurul orei 22-23. Numai bine pentru inceperea petrecerii pe terasa proaspat construita de la Pura Vida Beach Bar, unde atmosfera este de permanenta vacanta si relaxare.

Pentru cei doritori de o scurta dar interesanta plimbare in Bulgaria, programul de sambata poate cuprinde o excursie in Balcic, Kaliakra, Tyulenovo, dar si la ferma de midii Dalboka.

Un pranz sau cina la ferma de midii din Dalboka costa intre si 5 si 8 euro, in functie de preferintele si cantitatile culinare ingurgitate.

Balcik Balcic

Tyulenovo Tyulenovo

DalbokaDalboka

Despre Balcik, Tyulenovo si Dalboka va voi povesti in articolele urmatoare. Despre Kaliakra, insa nu va pot povesti inca nimic, pentru ca nu am ajuns. Poate la urmatoarea vizita in Bulgaria sa vizitez si Capul Kaliakra, pe care il vanez de mult timp, dar nu am parte de el.

Revenind la cazare, v-am mai zis deja ca am mai stat niciodata la vreun hostel, insa Pura Vida mi-a lasat o impresie foarte placuta. Asezat foarte convenabil pe plaja, la doi pasi de Expirat sau Stuf, Hostelul Pura Vida, care are camere de patru, sase sau opt locuri reprezinta atat pentru calatorii individuali, cat mai ales pentru grupurile mai mari de prieteni o optiune buna de cazare.

Pura Vida Hostel 2 Pura Vida Hostel 3 Pura Vida Hostel Pura Vida Beach Bar

Iubitorii de relaxare si distractii in Vama Veche se vor simti “ca acasa” la Pura Vida Beach Bar & Hostel gratie ospitalitatii si bucuriei cu care vor fi primiti de catre echipa Youg Tours.

Transportul Bucuresti – Vama Veche costa 160 lei dus/intors, cazarea la Hostel Pura Vida costa 10 Euro/pat/noapte iar excursia in Bulgaria este la pretul de 70 lei, suma care nu include masa sau intrari la obiectivele turistice.

Intalnirea Blogosferei de turism a fost sustinuta de Young Tours si de Hostel PeachesHostel Floreasca – Bucureşti si Pura Vida Beach Hostel Vama Veche

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.