«

»

Apr 18

S-a lansat TripMaker.ro!

Aseara am participat la lansarea TripMaker.ro, primul site din Romania ce introduce conceptul de design travel.

Proiectul, creat de Dan Chisu si Cezar Dumitru, cu sprijinul Deliei Matache, presupune dezvoltarea Tripmaker.ro in doua etape:

Prima etapa va fi aceea a transmiterii saptamanale a unui newsletter, denumit “Ravasul TripMaker”, care prezinta oferte speciale de zboruri, hoteluri, croaziere, tururi ale agentiilor de turism, stranse laolalta de pe zeci si sute de surse, diverse ponturi de calatorie si sfaturi cu privire la destinatii.

Tot in prima etapa abonatii vor primi Alertele “TripMaker” continand cele mai bune oferte de vacanta (valabile pentru o perioada scurta de timp).

Etapa a doua, aceea de TravelDesign, se adreseaza celor care nu doresc sa calatoreasca in grup organizat, ci prefera calatoriile pe cont propriu, iar echipa TripMaker le poate optimiza itinerariu de calatorie, ori il poate face de la zero, in functie de dorintele si preferintele clientului.

Lansarea a avut loc la Finnish Cocktail&Club, intr-o atmosfera frumoasa, in care organizatorii au prezentat primele detalii ale noului lor proiect, care cred ca va ajuta multa lume sa calatoreasca mai mult, la costuri reduse, in destinatii pe care le-au visat o viata intreaga.

Urez mult succes echipei TripMaker pe acest drum inovator!

Tripmaker.ro

IMG_0516 IMG_0515 IMG_0514 IMG_0513

 

Tripmaker.ro - 2

 

IMG_0763

 

Print Friendly, PDF & Email

10 comments

Skip to comment form

 1. Ana Maria

  Si vin eu aia rea si zic: acum depinde si ce preturi practica :D…abia dupa imi dau seama cat economisesc 😉

  1. Lucian Hirsu

   Carcotasa mica… 🙂

   1. Ana Maria

    Eu ? Mereu..;)

    1. Lucian Hirsu

     Cunoastem, cunoastem…

 2. Ana Maria

  Pai deh…acum m-am documentat mai bine, dar ca sa merg o saptamana undeva si sa dau 900 de lei doar ca sa am un itinerariu (cel putin eu asta am inteles de pe site) nu mi se pare chiar ieftin :D…mai ales daca vorbim de Romania…Daaaar e parerea mea 😉

  1. Lucian Hirsu

   Depinde de bugetul pe care il poti aloca excursiei. Dar ai dreptate…

 3. Wish2Go

  Dai 200 de euro pe consultanta, dar mergi pe mana profesionistilor. In plus, poti sa-ti “recuperezi” investitia cu ponturile de cazare, transport si organizare a intregii vacante, care te vor ajuta sa scoti mai putini bani din buzunar. (Catalin)

  1. Lucian Hirsu

   Ai dreptate, Catalin! Îți poti recupera ușor investiția cu ponturile despre zboruri si cazari!

 4. bobbocica

  cum pot sa fac diferenta intre voi si o agentie de turism?in final faceti acelasi lucru, agentiile de turism o fac gratis pana se incheie contractul, voi faceti acelesi lucru dar pe bani.ponturi imi vinde si agentia, mai mult, exista si tripadvisor.com care ajuta f mult, mai exista si booking.com si site-uri de bilete de avion ieftine.

  1. Lucian Hirsu

   Bobbocica, la aceasta intrebare, cei mai potriviti sa iti raspunda, sunt cei din echipa TripMaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.