«

»

Dec 19

Promovarea turismului

In acest moment pe canalul Travel Mix este o emisiune despre Croația si mai ales despre Zagreb. Dar putea fi foarte bine despre Ljubliana, Praga sau Budapesta.
Ceea ce ma frapeaza cel mai tare este modul cum alții știu sa se promoveze si noi nu știm. Știu sa prezinte orașul si tara intr-un mod in care te convinge sa îți doresti sa ajungi acolo. Îți prezintă câte ceva din istoria, arhitectura si spiritul orașului in așa fel in cât te atrage.
Am fost in Zagreb si pot confirma ca este un oraș dragut, are un spirit aparte, are o rezervatie naturală foarte interesantă in apropiere, dar are si o promovare buna…la fel de buna ca multe orașe europene care vor sa atragă turiștii… Intr-o lume a turismului mereu in mișcare si dezvoltare, promovarea trebuie sa fie pe măsura pentru a convinge turistul sa vina sa îți viziteze orașul.
Păcat ca locatiile românești nu sunt mai bine promovate…dar dacă ar fi…avem infrastructura necesară unui turism de calitate? Cum se va simți turistul in mediul pe care îl oferim? Suntem oare competitivi sau mai avem sporadice rabufniri de orgoliu vazand la alte tari ce au putut realiza din turism?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.