«

»

Dec 20

Miss Tourism World 2012

In perioada 30 noiembrie – 17 decembrie, in peisajul idilic din Thailanda s-a desfasurat a 7 a editie a concursului Miss Tourism World 2012.

Finala Miss Tourism World 2012 a avut loc pe top-3scena teatrului Siam Niamit din Bangkok, spatiu care figureaza in Cartea Recordurilor ca avand cea mai mare scena din lume si a fost castigata de Tatyana Maksimova, din Rusia.

Reprezentatnta Romaniei, Cristina Roventa, a primit titlul de Miss Tourism Europe 2012,  clasandu-se in primele 10 din 60 de concurente participante.

Cristina Roventa are 26 de ani, 1,76 m înălţime, dimensiuni 92-62-90, este născută în Târgu-Jiu, insa locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Vorbeşte patru limbi străine – engleza, franceza, spaniola şi italiana – şi a absolvit în paralel cursurile a două facultăţi: cea de geografie, secţia turism din cadrul Universităţii Bucureşti, şi cea de informatică managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane.

cristina-roventa

Cristina Roventa este, din 2011, imaginea Miss Tourism World România şi, mai nou, Miss Tourism Europe, urmand sa se implice activ în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc şi european.

cristina-roventa2-ghimpele1cristina-roventa4-ghimpele cristina-roventa3-ghimpele-420x630

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Skip to comment form

 1. Laura

  ma Lucica, nevasta ta stie de pozele matracucelor astora ? ha? 🙂

  1. Lucian Hirsu

   Știe, știe, ea mi le-a ales!

 2. Cristina

  Multumesc frumos!! 🙂

  1. Lucian Hirsu

   Cu plăcere, Cristina! Este o mândrie ca o domnisoara așa frumoasa de la noi din Targu-Jiu câștiga o distinctie atât de importantă la nivel internațional. Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.