Ganduri de seara

In aceasta seara gandul si simtirea m-a dus catre voi, prieteni. Am constatat cu bucurie ca a mai crescut putin numarul tarilor in care sunt citit, acest lucru ma determina sa incerc sa scriu mai mult, mai bine si va multumesc.

Tot acum am vazut ca am primit cu bucurie o leapsa de la Sangerica. Una chiar foarte interesanta! Insa, acum, sincer sa va zic, sunt in lipsa de inspiratie asa ca am sa o onorez, probabil duminica pentru ca pana atunci programul meu va fi super-mega incarcat. O sa va povestesc tot duminica de ce si cum. O sa vedeti. Va fi intreresant, va zic! Sa nu lipsiti pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!

Stiu, ca mai am de continuat si cu povestea despre America de Sud, mai am 3 episoade: Bolivia, Argentina si Brazilia (cu a ei Rio cu tot). Promit lucruri interesante si acolo, multe peripetii, pe care le voi impartasi cu voi saptamana viitoare.

Pe 17 incerc sa ajung si la intalnirea Gunoierilor din Bla Bla. Sper sa reusesc.Imi doresc foarte mult sa ii cunosc pe cei ce vor fi prezenti si sa impartasim impresii despre viata, despre de toate…

Pana ne vom regasi dinou aici la mine pe blog, va doresc mumai bine si sa fiti iubiti si fericiti.

Print Friendly
This entry was posted in Diverse and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ganduri de seara

  1. Ada says:

    Pai ia sa faci bine sa ajungi la adunare! Si noi vrem sa te cunoastem! :)

  2. lucianhirsu says:

    Gata, sefa! Ajung! Parol. Pai, ce? Ma pun io cu voi? Nooooo…
    O sa vad io la tine pe blog la ce ora si cum…
    Mai vb pana atunci! Week-end placut si numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *