Despre mine

Am creat acest blog pentru a fi un jurnal de calatorie, ghid unde poti gasi informatii si detalii despre destinatii, ori mod de organizare a unei calatorii în orice colt al lumii. Ce ai nevoie sa faci inainte de a pleca, ce trebuie sa iei cu tine, cum ajungi cel mai usor la destinatie, unde te cazezi, ce este important sa vizitezi – toate acestea, din experienta locurilor pe care le-am vizitat.
Consider ca este important sa stii inainte de fiecare excursie ce te asteapta si sa te ajut sa gasesti cat mai rapid informatiile necesare.

Print Friendly, PDF & Email

12 comments

1 ping

Skip to comment form

 1. Razvan Nicolae

  Te lauzi nu gluma! Bine ca te cunosc, ca daca as citi si nu te-as cunoaste m-ai impresiona. Oricum nu am rabdare sa citesc. Las-o mai usor, mai moale, vere!

  1. Waxsywacsi

   Esti rau Razvan. Doamne, cata rautate radiezi…!!!

  2. Waxsywacsi

   Razvane, ce rau esti…! Cata invidie radiezi in jurul tau…!!!

 2. ana-maria

  Nu pot fi de acord cu Razvan, nu mi se pare ca te lauzi deloc, dimpotriva, n-ai scris suficient 🙂 Te pup, sper sa ne si vedem curand!

 3. Lucian Hirsu

  Multumesc, Anita, pentru cuvintele frumoase! Esti draguta, ca de obicei…

  1. valyco

   Cat mai multe detalii reprezinta un ajutor enorm pentru cei ce doresc sa traiasca calatorind si bucurandu-se de frumosul din jurul nostru si pentru asta iti multuimim mult.
   Nu te uita in gura invidiosilor.

   1. Lucian Hirsu

    Valy, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Astfel de mesaje imi intareste convingerea ca nu scriu degeaba si ca lumea apreciaza experientele mele, care le impartasesc cu voi.

 4. Jasmin

  Uof, greu te-am gasit.
  Dar a meritat asteptarea 😉

  1. Lucian Hirsu

   Sa inteleg ca ti-a placut ce ai citit la mine pe blog?
   Eu te bag in blogroll sa te gasesc mai usor…

 5. Jasmin

  Da, mi-a placut. Si mie imi plac foarte mult calatoriile si as sta zile intregi sa aud povesti de prin escapadele altora. 🙂
  La blogroll te adaug si eu 😉

 6. Laura

  ce faci bre? ai disparut in spatiu? nu mai scrii nimic?

 7. Waxsywacsi

  Cine te obliga sa citesti? Omul este liber sa posteze ce doreste. Cred ca este vorba de libertatea cuvantului aici. Pe tine cine te opreste sa faci asa ceva… Te roade invidia!!! Nici nu te salut la incheiere…

 1. 2010 in review « Lucian's Blog

  […] Despre mine… Postat de: lucianhirsu | ianuarie 2, 2011 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.