Despre mine

Am creat acest blog pentru a fi un jurnal de calatorie, ghid unde poti gasi informatii si detalii despre destinatii, ori mod de organizare a unei calatorii în orice colt al lumii. Ce ai nevoie sa faci inainte de a pleca, ce trebuie sa iei cu tine, cum ajungi cel mai usor la destinatie, unde te cazezi, ce este important sa vizitezi – toate acestea, din experienta locurilor pe care le-am vizitat.
Consider ca este important sa stii inainte de fiecare excursie ce te asteapta si sa te ajut sa gasesti cat mai rapid informatiile necesare.

Print Friendly

13 Responses to Despre mine

 1. Razvan Nicolae says:

  Te lauzi nu gluma! Bine ca te cunosc, ca daca as citi si nu te-as cunoaste m-ai impresiona. Oricum nu am rabdare sa citesc. Las-o mai usor, mai moale, vere!

 2. ana-maria says:

  Nu pot fi de acord cu Razvan, nu mi se pare ca te lauzi deloc, dimpotriva, n-ai scris suficient :) Te pup, sper sa ne si vedem curand!

 3. lucianhirsu says:

  Multumesc, Anita, pentru cuvintele frumoase! Esti draguta, ca de obicei…

  • valyco says:

   Cat mai multe detalii reprezinta un ajutor enorm pentru cei ce doresc sa traiasca calatorind si bucurandu-se de frumosul din jurul nostru si pentru asta iti multuimim mult.
   Nu te uita in gura invidiosilor.

   • lucianhirsu says:

    Valy, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Astfel de mesaje imi intareste convingerea ca nu scriu degeaba si ca lumea apreciaza experientele mele, care le impartasesc cu voi.

 4. Jasmin says:

  Uof, greu te-am gasit.
  Dar a meritat asteptarea 😉

 5. Jasmin says:

  Da, mi-a placut. Si mie imi plac foarte mult calatoriile si as sta zile intregi sa aud povesti de prin escapadele altora. :)
  La blogroll te adaug si eu 😉

 6. Laura says:

  ce faci bre? ai disparut in spatiu? nu mai scrii nimic?

 7. Pingback: 2010 in review « Lucian's Blog

 8. Waxsywacsi says:

  Cine te obliga sa citesti? Omul este liber sa posteze ce doreste. Cred ca este vorba de libertatea cuvantului aici. Pe tine cine te opreste sa faci asa ceva… Te roade invidia!!! Nici nu te salut la incheiere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *